Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Σύλλογος Ατόμων Με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαίας ιδρύθηκε και ολοκλήρωσε την νόμιμη σύστασή του την άνοιξη του 2012.

Στόχος μας είναι 

η Σύμπτυξη των Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας

και η ενημέρωση τους για τις εξελίξεις της νόσου.

Η προάσπιση με κάθε νόμιμο μέσο των ηθικών και υλικών συμφερόντων των Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Ο συντονισμός της δράσης όλων των μελών της και η προώθηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η διάδοση του θεσμού του εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, η διεκδίκηση ενεργούς συμπαράστασης των αρμοδίων κρατικών αρχών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, η ενημέρωση και διαφώτιση για τη σκλήρυνση κατά πλάκας καθώς και η βελτίωση της υποδομής πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης των Ατόμων που επηρεάζονται από την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Η διεκδίκηση και η παροχή συμπαράστασης, ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους πού πάσχουν από σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Οι εισηγήσεις, ενημέρωση και προβολή προβλημάτων και θεμάτων των Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας (Α.μ.Σ.Κ.Π.), προς τους αρμόδιους Κρατικούς Φορείς, την Τοπική αυτοδιοίκηση όλων των βαθμίδων, τους Πολιτειακούς παράγοντες και Κοινωνικούς Φορείς με στόχο την ανεμπόδιστη και ισότιμη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική, παραγωγική, οικονομική, κοινωνική, αθλητική, και πολιτιστική ζωή της χώρας.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΧΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΤΣΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο